ilce
Giriş Tarihi : 08-11-2022 10:17

Karahan'dan öğrencilere çanta ve kırtasiye desteği

Gölbaşı ilçesinde iş insanı Sinan Karahan ve eğitim gönüllüsü Adalet Korkmaz Gölkent ilköğretim okulunda öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Karahan'dan öğrencilere çanta ve kırtasiye desteği

Gölbaşı Gölkent ilköğretim okulunda Öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunan iş insanı Sinan Karahan ülkenin kalkınmasının, muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmasının da öğretmenlerin çabaları ile olacağını bu inançla eğitime ve öğretime her zaman katkıda bulunduklarını ifade etti. Bir süre öğrencilerle muhabbet eden ve onların eğitimine destek sunmak amacıyla elinden gelen her şeyi yapacağını dile getiren Karahan bir milletin okur-yazarlık oranı ne kadar yüksek olursa o milletin o derece kalkınacağını belirterek, “Eğitim gönüllüsü Adalet Korkmaz hanımefendinin vesilesiyle Gölkent ilköğretim okulu öğrencilerinin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kırtasiye desteği yapıyorum. Kendimize, ailemize, çevremize, ulusumuza, insanlığa yararlı olmak okuma, yazma ve öğrenmekle başlar. Birey olarak başarılı olmak için en başta okumayı ve yazmayı öğrenmek zorundayız. Bilmediklerimizi okuyarak öğreniriz. Okuyarak öğrenmek dinleyerek öğrenmekten daha kalıcı ve önemlidir. Kişilerin önce kendisine sonra aile ve çevresine yararlı olmaları ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmemiz de okumakla ve eğitimle gerçekleşir. Okuma iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırmamızı sağlar Karahan ailesi olarak eğitime olan desteğimiz devam edecektir ” dedi.

Eğitim gönüllüsü Adalet Korkmaz ise iş insanı Sinan Karahan'a teşekkür ettiğini belirterek "Sinan beyin ve ailesinin yardımseverliği ve eğitime olan katkılarını her zaman takdir ediyorum. Eğitime yapılan her yardım çok kıymetlidir Sinan Karahan bey'e göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ediyorum. "ifadelerini kullandı.

Okul müdürü Ünal Özdemir'de öğrencilere vermiş olduğu destek için Sinan Karahan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Zeynal BozZeynal Boz