GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2023 21:12

“Sorunlarınızı Biliyor, Çözüm İçin Geliyoruz”

Başkan Adayı Yaman: “Sorunlarınızı biliyoruz, çözüm için geliyoruz.”

“Sorunlarınızı Biliyor, Çözüm İçin Geliyoruz”

SS Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı için Abdulsamet Yaman adaylığını açıkladı. Önümüzdeki hafta yapılacak olan genel kurulda başkanlık için adaylığını deklare eden Yaman, delegelerle bir araya gelerek, seçimde yarışa dâhil olduğunu söyledi. Adıyaman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay ve

Adıyaman İnşaatçılar Odası Başkanı Hakan Yanar ile birlikte kalabalık bir delege kitlesinin katılım sağladığı toplantıda, katılımcılara hitabeden Abdulsamet Yaman, şunları söyledi:    

“Siz değerli delege kardeşlerimizin teveccühüyle dinamik ve genç bir yönetimle bu seçimi kazanacağız inşallah. Çünkü biz sorunlarınızı biliyoruz, çözüm için geliyoruz. Seçimden hemen sonra esnaflarımızın yararına olacak en güzel projelere imza atacağız. Esnaflarımızın maddi anlamda sıkıntı yaşadığını da biliyoruz. Bu manada imkânlarımız nispetinde yardımcı olmanın gayreti içinde olacağız. Her zaman yanlarında yer alacağız. Bu konuda hepinize söz veriyoruz.  

Cenab-ı Allah nasip eder ve sizler de bu görevi bize layık görürseniz eğer, devralacağımız bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağımızdan eminiz. Bu anlayışla adaylığımızı açıkladık. Her şey nasip, kısmet işidir. Yüce Allah çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eylesin. Hayırlı işlere imza atmamızı nasip etsin. Toplantımıza nezaket buyurup katılım sağladığınız için şahsım ve birlikte yola çıktığımız ekibimiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”     

Adıyaman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay ile Adıyaman İnşaatçılar Odası Başkanı Hakan Yanar da birer selamlama konuşması yaparak, Başkan Adayı Abdulsamet Yaman’a destek olduklarını açıklayarak, kendisine başarılar dilediler.

Zeynal BozZeynal Boz