Şampiyonları Makamında Ağırladı

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, LGS 1.’si Öğrencileri Makamında Kabul Etti.

EĞİTİM - 30-06-2022 14:57 1137 kez okundu.

Şampiyonları Makamında Ağırladı

İl Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Aşcı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Merkez Türkiye Petrolleri Ortaokulu Öğrencisi Aysima Beyza Taştan ve Besni Özel Simya Ortaokulu Öğrencisi Kadriye Beyza Temurayak'ı makamında kabul etti.

Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette, öğrencilerimiz Aysima Beyza Taştan ve Kadriye Beyza Temurayak'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, öğrencilerin ailesi ve Türkiye Petrolleri Ortaokulu Yusuf Yıldız ve Özel Besni Simya Koleji Müdürü Onur Çubuk eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Aşcı, LGS sonuçlarına göre Türkiye'de 48 ilin birinci çıkardığını ve toplam 193 birinci olduğunu ifade ederek, öğrencilerimiz Aysima Beyza Taştan ve Kadriye Beyza Temurayak'ın aldıkları 500 tam puanla birinci olan 193 öğrenci içinde yer aldıklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı, öğrencileri kabulde yapmış olduğu konuşmada; “2022 LGS'de 500 tam puan alarak üstün başarı gösteren sevgili öğrencilerimiz Aysima Beyza Taştan ve Kadriye Beyza Temurayak'ı kutlarım. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da başarılarının devamını diliyorum. Öğrencimizi yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

Admin

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ROTARY’den 'Eğitime Teknoloji Desteği' projesi

ROTARY’den 'Eğitime Teknoloji Desteği' projesi

07-12-2023 - EĞİTİM

Eğitime Destek Platformu Kasım Ay İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Eğitime Destek Platformu Kasım Ay İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

07-12-2023 - EĞİTİM